Love, jeans and bicycles. Beyond trends, in the summer edition of Fashion Issue, we continue to be on the lookout for the genuine and stylish. In other words, everything precious, timeless, and therefore, beautiful. In addition to global trends, we also watch for local values, upcoming talents and the creations of Hungarian designers.

Artists and fashionistas, love poems and trends, luxury brands and genuine moments all feature prominently in this issue. At long last, we offer a glimpse at what Rock ‘N’ Roll is all about.

In last year’s magazine and publication design contest, Fashion Issue was voted best in its category. In addition, our fashion edition which premiered last year has become such a great success despite tough times that it has been published two times already this year. And this is only the beginning.

Love, jeans and bicycle. A Fashion Issue nyári számában a trendeken túl továbbra is az igazit és a stílusosat keressük. Mindazt, ami értékes, időtlen és ezért szép. A világtrendek mellett továbbra is odafigyelünk a helyi értékekre, a pályájuk elején álló tehetségekre és a hazai tervezők kreációira.

Művészek és fashionisták, szerelmes versek és trendek, luxusmárkák és őszinte, természetes pillanatok kerültek egymás mellé, egy lapszámba. Végre megtudjuk, de meg is mutatjuk, hogy mi a rock ‘n’ roll.

A tavalyi magazin és kiadványdizájn versenyben a Fashion Issue kategóriájában a legjobbnak ítéltetett, a tavaly debütáló éves divatkiadványunk a válságos időszak ellenére is olyan sikeres lett, hogy idén kétszer is megjelenik. És ez még csak az idei első, a java ezután következik.